This site uses analytical and profiling cookies (also from third parties) to offer services in line with your preferences and send you advertising. If you want to know more or opt out of cookies, click here. By clicking OK, you consent to the use of cookies and can be revoked at any time.
Montagna San Candido Gr. 500
Calculation in progress..
Category
Food/Italian Cheese
Size
Gr. 500
Availability
10
Food/Italian Cheese
Size
Gr. 500
Availability
10
Awards
Ideal with
Winery
Formaggio prodotto con latte vaccino intero pastorizzato raccolto nelle zone di Dobbiaco, Villabassa e San Candido. La crosta è sottile ed elastica con colore giallo paglierino carico. Stagionatura minima 2 mesi
Manufacturer | Latteria Tre Cime |
---|---|
Size | Gr. 500 |
Color | Giallo paglierino scarico d'inverno e più carico d'estate |
Taste | Dolce con piacevoli sensazioni lattiche di panne e burro cotto |
Ingredients | LATTE fermenti lattici, sale, caglio, conservanti: Lisozima (proteina dell'UOVO |
Zona | Veneto |
Organic | No |
Write Your Own Review