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Dal Forno Romano - Passito Rosso Vigna Seré 2004 Ml. 375 Divine Golosità Toscane
  • Dal Forno Romano - Passito Rosso Vigna Seré 2004 Ml. 375 Divine Golosità Toscane

Premi e riconoscimenti

Rober Parker
99/100

Dal Forno Romano - Passito Rosso Vigna Seré 2004 Ml. 375

Winery Dal Forno Romano

€169.20
Quantity
Not availables

Characteristic

Classification
Veneto IGT
Size
Ml. 375
Body
Heavy
Ageing
At least 24 months
Blend
Corvina Croatina Oseleta Rondinella
DIV7266

Data sheet

Classification
Veneto IGT
Organic
No
Year
2004
Size
Ml. 375
Gradation
14%
Body
Heavy
Ageing and Fining
After decantation in the middle of January, the Amarone, which still contains some residual sugars, is placed into new barriques, where it begins a slow fermentation process which will last for a further 18 months. The total amount of time that it
Ageing
At least 24 months
Color
Granato, luminoso il colore alla vista
Scent
Nuances of truffle, tobacco and new leather wrap around the finish.,
Aroma
Boisé, Floral, Fruity, Spicy, balsamic
Taste
Subtle aromatic hints, that range from black cherry, blueberry to chocolate, anticipate the opulent expression of mature fruit that flows into the mouth with inadvertent persistence.,
Serving temperature
10°-16° C.
Blend
Corvina, Croatina, Oseleta, Rondinella
Blend description
55% corvina, 20% croatina, 15% rondinella, 10% oseleta
Contains sulfites
Si
Zone
Veneto
Matching
Cured cheeses, Dishes with truffle, Dry pastries, Dry sweets/cakes, Game, Grilled meat, Pasta with sauce, Red meat, Rice with Bolognese sauce, Roast, Roasted red meat, Meditation wines / Dessert wines
Ideal with
Cured cheeses, Dessert
Comments (0)

Winery

Ascoltare Romano Dal Forno che racconta il suo vino nella barriccaia o nelle sale di appassimento è qualcosa che vale la pena di provare almeno una volta nella vita, resti ad ascoltarlo perché con la più semplice delle terminologie ti trasmette tutta la passione che può esserci in una sua bottiglia di vino. 27 ettari di verde rigoglioso che da settembre si macchiano del nero dei suoi grappoli, una cantina dove la moderna tecnologia è al servizio del vino, perché tutto possa risultare il più possibile vicino alla perfezione, nulla si fa per caso in questo luogo, tutto ha un senso nel fare qualsiasi lavoro, dalla vigna all' imbottigliamento.

continua

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